Danie może nie wygląda, ale jest smaczne. Odchudzając się, jedząc drób, trzeba urozmaicać dania, a zatem kombinuję.
Mięso z udka kurczaka
Por
Oliwa czosnkowa
Przyprawy
Ja przyprawiłam wcześniej kurczaka przyprawą do kurczaka.. bo miałam z początku inny na niego pomysł, ale można przyprawić tylko solą i pieprzem.
Na łyżeczce oliwy czosnkowej podsmaż trochę pokrojonego pora, posól. Dodaj uda i zakryj patelnię. Niech się duszą. Podlej trochę wodą jeśli por za bardzo się przysmaża. Trzymaj na małym gazie i przewracając co jakiś czas duś 20 minut. Dopraw całość na końcu według uznania.
Przestawiam tu subiektywne wrażenia związane z odchudzaniem, również dawno temu z Naturhouse. Zachęciły mnie sukcesy innych. Teraz staram się po prostu zdrowo odżywiać, ze względu na genetyczne skłonności cholesterolowe. Przedstawione przepisy i zdjęcia są wykonane własnoręcznie przeze mnie. Zapraszam do lektury i podzielenia się swoimi doświadczeniami.
Złota myśl
"Nie każdy musi być chudy, najważniejsza jest akceptacja siebie, lecz niech nie będzie sztuczna oraz niech nie będzie pretekstem do zaniedbania zdrowia i powielania złych nawyków"
"Nie każdy musi być chudy, najważniejsza jest akceptacja siebie, lecz niech nie będzie sztuczna oraz niech nie będzie pretekstem do zaniedbania zdrowia i powielania złych nawyków"
niedziela, 30 września 2012
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz