Czosnkowo i soczyście!
Kilogram piersi z indyka
Rękaw do pieczenia
Główka czosnku
Przyprawa do drobiu.
Pierś podziurawić nożem i powkładać ząbki czosnku. Cały kawałek obtoczyć w przyprawie, ale nie za dużo, by nie wyszedł za słony. Włożyć do rękawa i na brytfankę. Piec w 190 stopniach ok 80 minut...
Przestawiam tu subiektywne wrażenia związane z odchudzaniem, również dawno temu z Naturhouse. Zachęciły mnie sukcesy innych. Teraz staram się po prostu zdrowo odżywiać, ze względu na genetyczne skłonności cholesterolowe. Przedstawione przepisy i zdjęcia są wykonane własnoręcznie przeze mnie. Zapraszam do lektury i podzielenia się swoimi doświadczeniami.
Złota myśl
"Nie każdy musi być chudy, najważniejsza jest akceptacja siebie, lecz niech nie będzie sztuczna oraz niech nie będzie pretekstem do zaniedbania zdrowia i powielania złych nawyków"
"Nie każdy musi być chudy, najważniejsza jest akceptacja siebie, lecz niech nie będzie sztuczna oraz niech nie będzie pretekstem do zaniedbania zdrowia i powielania złych nawyków"
Subskrybuj:
Posty (Atom)